top of page

Vi har även ett starkt fokus på vin med Uppsalas bästa vinkällare och regelbundna vinprovningar för allmänheten samt privata sällskap där vi erbjuder en hjälpande hand för de som vill lära sig mer om vinets magiska värld.

Kevork Ekizean

Krögare

Träffa Kevork Ekizean, en mästare på piano och framgångsrik entreprenör från Uppsala. Med en passion för musik, vin och matlagning. Med 15 års erfarenhet har han skapat musik som fångar magin i ett glas vin. Du kan höra hur det låter genom att lyssna på "A Glass of Wine" på Spotify.

Sedan Borgen öppnade sina dörrar 2012 har vi alltid strävat efter att erbjuda våra gäster en unik upplevelse i en atmosfär av klass och elegans.  Borgen är inte bara en restaurang utan en plats för kreativitet och innovation. Vår nationalromantiska byggnad från 1911 är hem för privata boenden och kreativa verksamheter såsom musikstudio och arkitektkontor. 

Vi har valt att bevara den historiska charmen i vår byggnad samtidigt som vi har lagt till moderna inslag för att skapa en unik atmosfär.

Restaurangen

SEDAN 2012

din festsal för

alla tillfällen

BORGEN RESTAURANG & FESTSALAR

BORGEN RESTAURANG & FESTSALAR

Om oss

Välkommen till Borgen - hem till en av Uppsalas mest imponerande restauranger. Med en rik historia och en charm som inte kan efterliknas.

bottom of page